Bevetésen a HerbaHáz angyalai

2016.12.05

Angyalok, Akciók, Meglepetések

Fantasztikus hírünk van!

December 12-23. között megannyi meglepetésben lehet részük azoknak, akik ellátogatnak áruházainkba.

 

AKCIÓK

A HerbaHáz bohókás zöld szárnyú angyalai csodákat tettek az árakkal. Áruházainkban a piros tollal jelölt termékeket december 12-23. között extra kedvezményes áron vásárolhatja meg.

KINCSET ÉRŐ ZÖLD ANGYALTOLLAK

A zöld angyaltollak kincset érnek! Gyűjtsön össze öt darabot, vásároljon legalább 15.000 forint értékben  és vegye át értékes ajándékát!*

ADOMÁNYGYŰJTÉS

Adni jó, egészséget adni még jobb! A HerbaHáz áruházaiban december 12-23. között gyermekotthonban élő, valamint nehéz sorsú fiataloknak gyűjtünk ajándékokat. Segítsen Ön is! Vásároljon áruházunkban bármilyen terméket, ragassza rá jókívánságát és tegye bele a gyűjtőládánkba. Nagylelkű felajánlását a HerbaHáz angyalkái juttatják majd el a kicsiknek.*

 

Élje át Ön is a varázslatot!

Csatlakozzon Ön is facebook eseményünkhöz és kövesse híreinket!

 

 

Promóció részletei

Akció:

Az akció a készlet erejéig, de maximum 2016.12.23-ig érvényes.

A szervező nem tud felelősséget vállalni arra vonatkozólag, hogy az ajándékok az akció teljes időtartama alatt rendelkezésre állnak. A szervező az ajándékok mennyiségét, oly módon határozta meg, hogy felhasználta az értékesítés historikus adatait, ebből kalkulálta a szükséges ajándék mennyiséget. Kiemelkedő értékesítési mennyiség esetén az ajándékok idő előtt elfogyhatnak. A szervező vállalja, hogy amennyiben az ajándékok fogyása kiemelkedő, és feltételezhető, hogy nem lesz elégséges az akció teljes időtartamára, úgy a játékban részvevő szállítótól további ajándékokat próbál beszerezni. Arra vonatkozólag, hogy a szállítók további ajándékokkal támogatják az akciót, a szervező nem tud felelősséget vállalni.

Az akcióban résztvevő termékek a szervező budapesti telephelyén érhetőek el teljes egészében, egyes a szervező által működtetett vidéki telephelyek szortimentje eltérhet, az eltérő elérhetőségi adatokról a szervező telephelyein kell érdeklődni az alábbi telefonszámokon:

Az akció ideje alatt a termékek árait a szervező fenntartja, azt nem módosítja.

A játék leírása:

A HerbaHáz áruházaiban december 12-23. között minden nap 15 darab zöld tollat rejtünk el a sorok között. Az a vásárló, aki áruházunkban legalább 15.000 forint felett vásárolt és pontosan öt darab zöld angyaltollat összegyűjt, valamint feliratkozik a hírlevél listánkra, ajándékban részesül.

A játék szervezője a Bennovum Kft.

Résztvevők köre

A Játékban részt vehet bármely jogi személy, és bármely 18. életévét betöltött természetes személy, aki a HerbaHáz áruházaiban a promóció időtartama alatt egyszeri vásárlásnál legalább bruttó 15.000 forint felett vásárolt és összegyűjtött 5 darab zöld tollat. Ajándékot kizárólag annak a vásárlónak áll módunkban adni, aki a fent leírtak mellett feliratkozik a Bennovum Kft. hírlevél listájára.

A játékból ki vannak zárva a Bennovum Kft. dolgozói és hozzátartozóik, alvállalkozói, a részt vevő kereskedések alkalmazottjai.

Játékszabályzat

Egy nap egy személy csak egyszer válthatja ajándékra az összegyűjtött tollakat. A bruttó 15.000 forint felett történő vásárlás után még akkor is egy ajándék jár, ha a vásárlás végösszege többszöröse a bruttó 15.000 forintnak.

Ajándékot kizárólag a készlet erejéig, de legkésőbb 2016.12.23-ig áll módunkban kiadni. Az ajándékok értéke változó és kereskedelmi forgalomba nem hozható.

A játék során összegyűjtött tollakat vissza kell adni a Bennovum Kft. munkatársának.

A Bennovum Kft. fenntartja a jogot a játék törlésére vagy felfüggesztésére, a nyeremények részben vagy egészben történő megtagadására, ha a Játék kapcsán visszaélés vagy a szabályok megszegésének gyanúja merül fel.

Az ajándékok készpénzre nem válthatók.

Az egyes ajándékok értéke különböző lehet.

 

*Adománygyűjtés menete: Vásároljon áruházunkban bármilyen értékű terméket és tegye ajándékát az adománygyűjtő dobozba. Az ajándékok mellé jókívánságokat is lehet mellékelni – ezeket szintén továbbítjuk. Minden áruházunk más-más intézménybe juttatja el a felajánlásokat. A kiválasztott intézmények hivatalos hozzájáruló nyilatkozatot tettek arról, hogy tudomásuk van a Bennovum Kft. kezdeményezéséről, valamint arról, hogy a felajánlásokat elfogadják. A termékeket legkésőbb 2017. január 31-ig kézbesítjük. Kizárólag a HerbaHáz áruházaiban vásárolt terméket áll módunkban befogadni.

 

Budapesti felajánlásokkal kapcsolatos tudnivalók:

 A 6 évtizedes múlttal büszkélkedő Károlyi István Gyermekközpont napjainkban közel 150 testi, szellemi, vagy lelki sérült gyermeknek igyekszik otthont, családot, boldog, élményekkel teli gyermekkort biztosítani. A budapesti HerbaHáz áruházban vásárolt és felajánlott termékeket a fóti Károlyi István Gyermekközpontnak lesznek továbbítva.

Győri felajánlásokkal kapcsolatos tudnivalók:

A győri HerbaHázban családon kívül nevelkedő gyermekek számára gyűjtünk adományokat. A HerbaHáz áruházában vásárolt és felajánlott termékeket a Győr-Moson-Sopron Megyei Gyermekvédelmi Központ Bagolyvár Gyermekotthonba lesznek továbbítva.

 

Pécsi felajánlásokkal kapcsolatos tudnivalók:

A pécsi HerbaHázban családon kívül nevelkedő gyermekek számára gyűjtünk adományokat, melyek a  Baranya megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat lakásotthonaiba lesznek továbbítva.

Szegedi felajánlásokkal kapcsolatos tudnivalók:

A szegedi HerbaHázban családon kívül nevelkedő gyermekeknek gyűjtünk adományokat, melyet az "Értünk" Szegedi Csecsemőotthoni Alapítvány a szegedi Dr. Waltner Károly Gyermekotthon lakóinak továbbít.