HerbaHáz - az egészség áruháza

Több mint 15.000 termék egy helyen az egészségmegőrzéstől a szépségápolásig

 

A HerbaHáz 1991 óta az ország egyik legjelentősebb gyógytermék nagykereskedőháza, ahol az egészségtudatos vásárlók, a speciális táplálkozási igényűek, a vegetáriánusok és a bio terméket igénylők is könnyen megtalálják azt, amire szükségük lehet.
 

A HerbaHáz több száz olyan termék referencia áruháza, melyeket különlegesen kedvező áron kínál vásárlói számára. 

Választékunkat és szolgáltatásainkat a folyamatosan változó piaci igények szerint alakítjuk. Vevőszolgálatunk minden munkanapon üzemel, ahol munkatársaink személyesen, e-mailben, vagy telefonon várják érdeklődését és állnak rendelkezésére.
 
Áruházunk a szakmai partnerein túl egyéni vásárlók előtt is nyitva áll, így gazdag áruválasztékunk, előnyös áraink, rendszeres akcióink, áruházunkban szervezett termékbemutatóink bárki számára elérhetőek, és egyéni vásárlóink bankkártyával is fizethetnek.
 
Bőséges árukínálatunkból kényelmes, tágas, klimatizált környezetben válogathat.
 
A vásárlói elégedettség két évtized után is a legfontosabb szempont maradt. Az előnyös ár, a kellemes környezet és a több ezer termékből álló széles választék mellett szombatonként országosan elismert szaktanácsadóink szakmai tanácsadással várják vásárlóinkat.
 
Kiemelt figyelmet fordítunk termékeink és szolgáltatásaink minőségére, melyet HACCP élelmiszerbiztonsági rendszerünk garantál, ezért megbízható minőségű és frissességű termékeket kínálunk.
 
Vásárlóink igényeinek figyelembevételével folyamatosan fejlődünk, mert számunkra a vásárlók elégedettsége a legfontosabb.
 
Munkánk gyümölcsét mi sem bizonyítja jobban, hogy nagy- és kiskereskedésünk az ország területén több ezer kereskedő partnerrel és multinacionális kereskedelmi hálózatokkal áll kapcsolatban.
 
Kóstoljon bele Ön is az egészséges életmódba, és érezze a különbséget!